В Съмърсет, Кентъки, е извършена дръзка кражба на шест автомобила Dodge

...
В Съмърсет, Кентъки, е извършена дръзка кражба на шест автомобила Dodge
Коментари Харесай

Дързък обир: Откраднаха шест чисто нови спортни автомобила за секунди ВИДЕО

В Съмърсет, Кентъки, е осъществена дръзка кражба на шест автомобила Dodge Challenger Hellcat едновременно от автокъща.  

Престъплението е станало на 28 февруари към 02:00 часа локално време. Камери снимаха по какъв начин нарушителите открадват шест Dodge Challengers за по-малко от минута, съобщава WKYT News. В шоурума на автокъщата имало четири автомобила. Отвън били паркирани още две спортни коли.



Репортери споделиха, че нападателите са съумели елементарно да откраднат шестте коли заради обстоятелството, че ключовете за тях са били в запалването. Освен това на място до спортните коли били сложени краткотрайни регистрационни номера.

От администрацията на автокъщата считат, че някой от чиновниците може да е забъркан в закононарушението. За това подсказва фактът, че нарушителите са знаели доста добре по какъв начин работи системата за сигурност.

" Алармата се задейства 60 секунди след включването. Извършителите си потеглиха 20 секунди преди алармата. Времето за реакция на полицията беше към три минути. Беше в действителност добре квалифицирано ", сподели мениджърът на представителството Адам Брайънт.

По-късно кражбата ескалира в полицейско гонене с висока скорост. Престъпниците са се движили със скорост към 290 км/ч. Час по-късно полицията съумя да спре един от похитителите с лента от шипове. Опитал се да избяга пешком, само че бил арестуван.

Общо полицията откри петте от шестте откраднати Dodge Challenger. Единият от тях е приключил бензина, а още три коли са открити в други щати.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР